Kauniaisten Kotipizza-ravintolaan tulee 25.5. alkaen myyntiin uusi Grani Skagen -pizza. Idea Kauniaisten omalle pizzalle lähti Granipäivästä.
Uudessa pizzassa yhdistyvät tuoreet raaka-aineet ja raikkaan merelliset makuelämykset.
– Mikä olisikaan parempi tapa juhlia, kuin antaa granilaisille oma pizza, toteaa Kauniaisten uusi Kotipizza-yrittäjä Pasi Rajala.
Grani Skagen -pizzan täytteinä ovat tuore punasipuli, Skagen-täyte, siianmätimousse, katkaravut, tilli ja tilliöljy.
– Pizzan makumaailman hioo täydelliseksi Kotipizza-juusto sekä pohjakastikkeena toimiva sitruunamajoneesi. Pohjana pizzassa toimii Kotipizzan kehittämä uusi hapanjuuripohja, jota Kauniaisten Kotipizzassa päästään nyt maistelemaan ensimmäisten joukossa, kerrotaan lehdistötiedotteessa.
Kotipizzan luova johtaja Risto Mikkola sekä Kauniaisten uusi yrittäjäkaksikko Pasi Rajala ja Kati Rusanen ideoivat yhdessä paikallisille uuden pizzan.
– Ajatus lähti rapujuhlista ja laadukkaista raaka-aineista. Grani Skagen -pizzassa laitettiin herkullisia makuja pizzan päälle, jotka maistuvat hyvältä, mutta mitä muut eivät ole vielä tehneet. Tämä pizza onkin sellainen merellinen ilotulitus. Uskallan luvata aika monen rakastuvan uuteen pizzaan, Mikkola sanoo.
Uutta Skagen-pizzaa myydään vain Kauniaisten Kotipizza-ravintolassa 25.5. alkaen. Pizza pysyy ravintolan listalla kesän ajan.