| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Kierrätyskeskuksen keräysautokierros alkanut – Kauniaisissa lokakuussa

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen keräysauto on lähtenyt jälleen liikkeelle. Keräysauto kiertää lokakuun lopulle saakka yli 200 osoitteessa Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella.

– Kierrätysauton avulla kodin nurkissa turhanpanttina lojuvat tavarat on helppo lahjoittaa uudelleenkäyttöön, Kierrätyskeskus toteaa.

Kaupunkilaiset voivat tuoda keräysautoon maksutta kaikenlaista uudelleenkäyttöön sopivaa, hyväkuntoista kodin käyttö- ja sisustustavaraa astioista urheilutarvikkeisiin, leluista lautapeleihin sekä työkaluista puutarhatarvikkeisiin.

– Niin ikään laukut, vaatteet, kengät, kirjat, kodin tekstiilit sekä käsityö- ja askartelumateriaalit ovat tervetulleita. Myös polkupyöriä ja kodin pienehköä elektroniikkaa voi tuoda keräysautolle kaikenkuntoisena.

Keräysautolla ei oteta vastaan huonekaluja, ja myös suuremmat lahjoitusmäärät kannattaa viedä suoraan kierrätysmyymälöiden lahjoituspisteisiin, jotta asiointi keräysautolla on kaupunkilaisille mahdollisimman sujuvaa.

Viime vuoden kevät- ja syyskierroksilla Kierrätyskeskuksen keräysautolla kävi jopa yli 5 000 pääkaupunkiseutulaista. Keräysautokierros on vaivatonta lahjoittajalle, sillä Kierrätyskeskus hoitaa tavarat eteenpäin ja etsii niille aina ympäristön kannalta parhaan jatkon. Saatu tuotto käytetään paikalliseen ympäristö- ja työllistämistyöhön.

Kierrätyskeskuksen keräysauto kiertää syksyllä 2024 seuraavasti

  • Helsinki/Helsingfors 19.8.–25.9.2024
  • Espoo/Esbo 26.9.–24.10.2024
  • Kauniainen/Grankulla 14.–15.10.2024
  • Kirkkonummi/Kyrkslätt 28.–30.10.2024

Kaikki Kierrätyskeskuksen syyskierroksen pysähtymispaikat ja -ajat löytyvät Kierrätyskeskuksen verkkosivuilta osoitteesta www.kierratyskeskus.fi/keraysautot

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *