| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Kauniaisten R-kioski aukeaa perjantaina

Kauniaisten R-kioski avautuu uudelleen asiakkailleen tänään perjantaina (11.10.) Tunnelitiellä. 

R-kioskin salaperäiset teippaukset ihmetyttivät jo heinäkuussa Kauniaisissa. Nyt kioski on päivitetty R-kioskin uuden ilmeen mukaiseksi ja on valmis toivottamaan tervetulleeksi sekä uudet että vanhat asiakkaat.

Aluemyyntipäällikkö Kati Juntunen toivoo, että asiakkaat löytävät kioskin, nyt kun sen sijainti on saavutettavampi joukkoliikenneyhteyksiin nähden. 

– Kioskilta on helppo napata mukaan eväät matkalle kuin matkalle, vaihtoehtoisesti kioskilla voi myös hengähtää pidemmän aikaa kioskin kahvilamaisuuden ansiosta, jolloin voi nauttia ruoista ja juomista kioskilla, Juntunen vinkkaa.

Kauniaisten R-kioski sulkeutui vanhoissa tiloissa toukokuussa. R-kioskin tiloissa toiminut Posti joutui siirtymään lopettamisen takia toukokuussa väliaikaiseen konttiin Thurmaninaukiolle, mutta on sen jälkeen palannut kauppakeskus Graniin.

Kati Juntunen kertoo KG:lle, että uusi kioski on aluksi ketjuvetoinen. 

R-kioskien ilme uudistuu vaiheittain, kun uusia kioskeja avataan ja vanhoja remontoidaan. Pääkaupunkiseudulla uusia kioskeja on ennen Kauniaista avattu muun muassa Helsingin Kruunuvuorenrantaan sekä Puotilaan. Lisäksi remontteja on tehty Länsi-Pakilan ja Tikkurilan R-kioskeille. Nyt Kauniaisten R-kioski jatkaa tätä kehitystä, kioski aukeaa uudella ilmeellä uudessa osoitteessa.

Kauniaisten R-kioski palvelee arkisin klo 7–20, lauantaisin klo 9–20 ja sunnuntaisin klo 10–18. Kauniaisten R-kioskin avajaisia vietetään pitkän kaavan mukaan perjantai-iltapäivästä 11.10. ensi viikkoon. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *