| YLEINEN - ALLMÄN

Poliklinikka avasi ovensa Kaunialassa

Kaunialan Sairaalassa on lokakuussa avattu poliklinikka. Poliklinikan tarjonta on suunnattu kaikille yli 18-vuotiaille aikuisille ja iäkkäämmälle väestölle. Poliklinikka toimii Kaunialan Sairaala Oy:n alla.

– Palvelumme perustuu siihen, että kuuntelemme ja teemme yhdessä asiakkaan kanssa suunnitelmaa hänen toimintakykynsä ja terveytensä ylläpysymiseen ja kohentumiseen, kertoo Kaunialan sairaalan johtaja Mia McDowell.

Poliklinikalla on niin yleis- kuin erikoislääkärin vastaanotot, fysioterapeutti, toimintaterapeutti ja jalkahoitaja. Se avasi ovensa 1.10.

Monet saattavat luulla, että Kauniala on nykyään museo, mutta näin ei ole, vaan kyseessä on sairaala, jossa on yli 190 työntekijää, Mia McDowell sanoo.

– Haluamme ensisijaisesti palvella Kauniaisten väestöä. Poliklinikalle pääsee samana päivänä lääkärille, joka kuuntelee, tutkii perusteellisesti ja suunnittelee yhdessä asiakkaan kanssa hänen terveyteensä liittyvät asiat. Fysioterapeutille ja jalka terapeutille pääsee myös suoraan, Mia McDowell sanoo.

Attendo osti Kaunialan Sairaalan liiketoiminnan kesäkuussa 2022. Kaunialan Sairaala Oy jatkaa toimintaansa Attendon tytäryhtiönä. Sairaala työllistää yhteensä 191 henkilöä Kauniaisissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *