| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

R-kiosken i Grankulla öppnar på fredag

R-kiosken i Grankulla öppnar igen idag fredag (11.10.) i nya lokalen på Tunnelvägen.

Kioskens mystiska fönstertejpning väckte redan i juli uppmärksamhet i staden. Nu har kiosken uppdaterats enligt R-kioskens nya utseende och är redo att välkomna både nya och gamla kunder.

Distriktsförsäljningschef Kati Juntunen hoppas att kunderna hittar till kiosken nu när läget är mer tillgängligt om man tänker på kollektivtrafiken.

– Det är lätt att ta med sig snacks för vilken resa som helst från kiosken, eller så kan man stanna längre tack vare kioskens caféliknande atmosfär, där man kan njuta av mat och dryck på plats, tipsar Juntunen.

Grankullas R-kiosk stängde i sina gamla lokaler i maj. Posten, som tidigare fanns i samma lokaler, tvingades flytta tillfälligt till en container på Thurmanspaltsen i maj på grund av stängningen, men har sedan dess återvänt till Grani köpcentrum.

Kati Juntunen berättar för KG att den nya kiosken inledningsvis kommer att drivas av kedjan själv. 

R-kioskernas utseende förnyas stegvis, när nya kiosker öppnas och gamla renoveras. I huvudstadsregionen har nya kiosker öppnats före Grankulla, bland annat i Kronbergsstranden och Botby i Helsingfors. Dessutom har renoveringar gjorts vid R-kioskerna i Västra Baggböle och Dickursby. Nu fortsätter R-kiosken i Grankulla denna utveckling.

Grankullas R-kiosk har öppet på vardagar kl. 7–20, på lördagar kl. 9–20 och på söndagar kl. 10–18. Invigningen av Grankullas R-kiosk firas ordentligt från fredagseftermiddagen den 11.10 och fortsätter in på nästa vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *