| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Poliisi tutkii epäiltyä koulupäivän aikana tapahtunutta seksuaali- ja väkivaltarikosta Kauniaisissa

Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii epäiltyä koulupäivän aikana tapahtunutta seksuaalirikosta ja samoihin aikoihin tapahtunutta erillistä pahoinpitelyä Kauniaisissa.

Tapausten mahdollista yhteyttä selvitetään poliisissa. Molempiin tapahtumiin liittyvät asianosaiset ovat alaikäisiä. Poliisi ei tiedota asiasta yksityiskohtaisemmin nuorten osallisten yksityisyyden suojaamiseksi. 

− Tällainen tapahtuma herättää ymmärrettävästi voimakkaita tunteita sekä nuorissa että aikuisissa. Poliisi toivoo, että tapahtumien selvittely jätetään viranomaisille, eikä siitä levitettäisi tietoa ja spekulaatioita esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Poliisi sekä muut viranomaiset ohjaavat osallisia tarvittavan avun ja tuen piiriin, sanoo rikoskomisario Maria Hietajärvi lehdistötiedotteessa. 

Komisario Hannu Väänäsen mukaan Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen nuorisorikostutkinta ja ennalta estävä toiminta tekevät aktiivisesti yhteistyötä Kauniaisten opetuspalvelujen kanssa koulun normaaliopetuksen jatkamiseksi ja koulurauhan turvaamiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *